Cara Terbaru Dan Termudah Sekali Untuk Buat Duit Di Internet Dengan Hanya Beberapa Klik Sahaja Bagi Menjana Pendapatan Berterusan Tanpa Modal Walaupun Sesen! Itu Janji Saya...

"Ikuti kisah hidup seorang pemuda yang dahulunya bekerja sebagai penghantar surat sambilan sahaja, sekarang telah berjaya melunaskan segala hutang keliling pinggang, memiliki kereta, dan segala yang di impikan selama ini dengan menjana pendapatan melalui Internet sahaja!"

Dari: Meja Zack
Dari Lokasi Yang Di Rahsiakan

Salam Sejahtera Para Pembaca Yang Budiman,

Di harap anda membaca surat saya ini kepada anda dengan penuh kesabaran dan ketekunan kerana ia akan mengubah hidup anda buat SELAMA-LAMANYA... insyaAllah!

Kalau anda pernah pergi ke halaman web saya sebelumnya, saya minta anda untuk membaca maklumat di bawah ini kerana ia amat berlainan sekali...

Dua tahun yang lepas, saya telah menjumpai satu lubang atau "loophole" di dalam sebuah program muat-turun yang terkenal. Ini telah membantu saya menjana banyak duit di Internet ini. Bagaimanapun, tidak sampai beberapa bulan selepas itu, teknik tersebut sudah tidak dapat membantu saya menjanakan wang yang banyak lagi. Tercari-cari jalan lain di Internet ini untuk sekurang-kurangnya dapat kembali menjana pendapatan seperti dahulu...

Semasa meronda-ronda dari blog ke blog, forum ke forum, RSS ke RSS, dari Facebook ke Facebook yang lain, Digg dan lain-lain, saya termasuk ke dalam sebuah forum
yang bertemakan "Blackhat" dengan satu thread yang memaparkan "teori matematik" bagaimana satu teknik rahsia ini boleh menghasilkan pendapatan yang lumayan, mudah dan tidak perlu sebarang modal pun.

Selamba sahaja pembuka thread itu membocorkan rahsia dia. Walaupun, ramai tidak percaya, saya beritahu diri saya.. saya mesti sekurang-kurangnya mencuba. Bukannya perlu keluar modal sesen pun.

Walaupun forum tersebut bertemakan blackhat, bagaimanapun teknik yang dibocorkan oleh seorang hacker pendapatan ini 100% beretika dan menurut peraturan Google (Big G). Saya jamin dan sumpah teknik ini halal dan 100% menurut peraturan-peraturan yang di tetapkan oleh Google, Youtube, Yahoo dan lain-lain gergasi Internet hari ini.

Teknik ini adalah di luar bidang kuasa undang-undang Malaysia, jadi anda tidak perlu risau.

Oleh kerana teknik dia cukup mudah sekali, boleh di lakukan serta-merta dan yang paling penting tidak perlukan sebarang modalpun, ahh... nak takut apa... cuba sahajala!

Tengok-tengok, duit deras masuk poket saya oii...

Kehidupan Impian Anda Boleh Di Kecapi...!

Okaylah, sebelum ini berkat jumpa teknik download, duit memang dah masuk banyak dah. Tetapi kalau tidak kerana menjumpai teknik rahsia baru ini, dah lama saya bankrup dah. Mana tak? Belanja deras oii... bujang... apa nak buat dengan duit banyak-banyak kan?

Sememangnya saya katakan di sini kehidupan seharian saya telah pun jauh berubah. Walaupun masih belum berkeluarga (baru sahaja bertunang) saya boleh akui yang rezeki saya memang sungguh murah dan saya akui halal semenjak mengilhamkan teknik penjanaan wang di Internet ini.

Lihat contoh skrin di bawah segala kemewahan yang saya perolehi dan anda juga mungkin perolehi melalui Internet ini.

Buat pengetahuan anda, atas adalah gaya hidup saya dahulu. Teruskan membaca untuk mengetahui cerita saya yang selanjutnya...

Saya tahu ramai yang menganggap bahawa kereta mahal, rumah besar, percutian luar negeri dan lain-lain kemewahan adalah segala-galanya, tetapi bagi saya tidak... yang penting bagi saya ini adalah kebebasan untuk hidup sendiri dan melakukan apa sahaja yang saya mahu pada bila masa sahaja... nak enjoy!

Ya! Saya Jamin Ramai Lagi Yang Mahukan Apa Yang Saya Kecapi Ini!

...Pendapatan Berterusan Yang Tak Masuk Akal Dengan TIADA Modal Permulaan Ataupun Pusingan Langsung...

Ini BUKAN angan-angan kosong mat jenin sahaja!

Saya JAMIN 100% teknik-teknik ini tidak mahu didedahkan oleh mana-mana guru Internet di Malaysia hari ini. Mereka mahu membolot segala-galanya! Mereka hanya akan mengajar anda basic sahaja... Yang bahagian best-best depa simpan sendiri sahaja.

Tetapi sebelum itu, saya ingin memberi AMARAN KERAS...

Formula saya ini tiada kena-mengena langsung dengan sebarang skim pelaburan Internet, skim cepat kaya, ponzi, MLM, piramid, forex. Saya cukup benci dan sudah fed-up dengan teknik-teknik mengarut labu ini.

Formula ini juga tidak sesuai untuk mereka yang lemah semangat dan kurang nilai modal insan...

Sekali lagi saya gerenti formula saya ini tidak pernah didedahkan oleh mana-mana e-book ataupun di mana-mana seminar sebelum ini. Jika anda cuba mencari di Clickbank juga, anda tidak akan menjumpai teknik power macam formula saya ini.

Hakikatnya mereka tidak mahu dedahkan teknik ini semua kepada anda. Jika anda Google dan mencari sendiri, anda tidak akan menjumpai teknik ini di mana-mana blog pun. Kalau anda terjumpa thread di forum Blackhat itu, mungkin anda dapat juga teknik tersebut. Tetapi lokasi tersebut dahlah teramat rahsia, teknik yang dibincangkan di dalam thread tersebut di dalam Bahasa Inggeris dan diceritakan terlalu ringkas.

Saya terpaksa tweak sikit teknik tersebut supaya ia lebih berjaya dan sesuai untuk rakyat Malaysia menggunakannnya.

Kisah Hidup Saya Untuk Tatapan Pembaca Semua...

Baiklah, jika anda tidak pernah dengar kisah saya sebelum saya menjumpai teknik-teknik Internet ini, baik anda pasang telinga sekarang...

Sebelum itu, saya rasa lebih baik saya memperkenalkan diri saya dahulu. Saya bukan seorang guru internet! Anda boleh panggil saya Zack. Saya masih muda, dalam lingkungan 20an gitu, sesungguhnya memang malas belajar masa sekolah dulu jadi saya tidaklah dapat kerja yang elok-elok seperti harapan ibu dan bapa.

Saya dahulunya bekerja secara sambilan secara kontrak sebagai seorang penghantar surat di sebuah syarikat courier tempatan. Tidak perlu saya sebut nama syarikat tersebut, memadai mereka membayar upah ala kadar bagi setiap penghantaran surat. Berbekalkan motor cabuk saya yang banyak berjasa tetapi selalu meragam, itu lah pekerjaan harian saya seadanya tak kira hujan ataupun panas terik, ke hulu ke hilir saya menghantar surat tanpa uniform.

Beberapa bulan lepas, saya betul-betul hidup sengkek tak terkata mengalahkan penganggur. Duit memanjang tak cukup sahaja faham-faham lah pasal saya bukan gaji tetap. Duduk terperuk kat flet murah tumpang sama dengan dua orang member sengkek macam saya dan empat orang rakan lagi yang belajar di satu kolej tempatan. Semua dulu kenal daripada High School, tapi nasib masing-masing berlainan, ada yang dapat sambung belajar, dan ada yang terpaksa terus masuk ke alam pekerjaan, walaupun dengan hati yang tidak rela.

Kami semua tidur dekat ruang tamu yang kecil dan sempit beralaskan tikar mengkuang usang dan berkongsi bantal. Dua daripada bilik yang ada tu dijadikan tempat simpan barang-barang dan komputer rakan kami yang sambung belajar. Masa tu saya bukan ada harta benda pun, jadi banyak barang kawan aje lah. Rakan-rakan yang sambung belajar ambik talian Streamyx untuk internet, kononnya untuk pembelajaran, buat research dan paperwork dan apa lagi... tapi lagi banyak main online games dan download movie.

Keadaan saya memang terdesak sehingga saya selalu terpaksa meminjam untuk duit minyak. Selalu juga bahagian sewa rumah saya orang lain yang tolong bayar. Muka saya memang tebal tetapi kawan-kawan semua memahami. Hidup sama-sama susah, bila senang sama-sama enjoy. Biasa la tu hidup orang bujang!

Terus terang saya cakap yang saya ni bukan jenis orang berwawasan ataupun bercita-cita tinggi. Tidak pernah terfikir nak jadi angkasawan, doktor ataupun jurutera. Itu pasal saya tak tumpukan pada persekolahan, entah bukan itu yang saya kejar. Saya cuma nak hidup dengan senang bersama kawan-kawan sejati saya dan menempuh hari-hari akan datang dengan selamber... aktiviti kegemaran nombor satu kami adalah layan wayang di rumah! Kami tak pernah beli satu dvd pun, tak pernah habiskan satu ringgit pun kat tokey-tokey dvd lanun tu... semua percuma terima kasih kepada internet.

Bagaimanapun Semua Itu Mula Berubah...

Ya, segala-galanya berubah apabila saya menjumpai teknik menjana wang dengan program muat turun dahulu. Duit pendapatan mencecah RM15,000 ke RM20,000 sebulan ketika itu, semua hasil $$$ masuk Paypal kemudian keluar ke Al-Rajhi. Semua terhasil dari keinginan orang lain untuk muat-turun di Internet, saya dapat habuan.. Hahaha!

Tiap-tiap hari cucuk duit dari Al-Rajhi masukkan duit ke CDM Maybank. Jaga kat Al-Rajhi pun pelik, mamat ini asyik tekan duit aje, bank-in duit tak pernah nampak pulak?

Lepas tu, jangan cerita lah... duit banyak... lagak pun lebih lah! Awek keliling pinggang macam tukar seluar dalam aje. Yelahkan, darah muda... nak buat apa lagi dengan duit banyak-banyak dapat dari program muat turun tersebut. Belanja lah beb, ambik loan banyak-banyak, pergi ke bank tunjuk bank statement, senang aje lulus. Mau beli kereta, tunjuk bank statement, LULUS. Mau beli rumah, tunjuk bank statement, LULUS! Nak kad kredit, lulus. Sampai 10 kad kredit saya ada.. serious... tak bohong punya!

Segala-galanya LULUS...

TETAPI hutang makin meningkat! Pendapatan dari Internet makin menurun..

Keadaan Menjadi Sesak...

Tetapi di dalam Bahasa Inggeris ada pepatah mengatakan "all good things must come to an end". Ya, segala-galanya jatuh merudum tiba-tiba sahaja.

Teknik yang saya gunakan sebelum ini mula tak jalan. Duit setiap hari buka Paypal makin kurang sampai nak cecah USD500 dalam sebulan pun susah. Padahal, hutang rumah, kereta, kad kredit, personal loan semua dah cecah RM8,789.70 sebulan. Betul... fixed expenses saya bulan-bulan terima kasih kerana kerakusan mengambil pelbagai loan sahaja dah masuk RM8,789.70 sebulan. Ini adalah anggaran sebenar hutang bulanan saya.

Ini tak termasuk belanja makan, duit minyak, belanja awek-awek (lifestyle kena maintain beb.. kalau tidak malulah). Duit minyak masa tu melambung lak! Sakiiittt....

Pembeli buku saya pun dah mula maki-maki kerana teknik saya dah mula tak menjadi ketika itu. Nak buat camna, bukan salah saya, dah keadaan camtu. Akhirnya saya hentikan terus penjualan buku saya itu.

Oleh kerana dah 3 bulan miss pembayaran, maka notis-notis surat merah mula datang. Panggilan call dari bank tengah malam buta pun ada. Macam nak penumbuk aje aku... fed-up betul. Segala surat notis surat merah pun dah sampai. Nak bayar cukai pintu pun dah tak mampu beb.

Saya jumpa lawyer saya. Cadangan dia adalah untuk mengisytiharkan diri muflis sahaja dengan hutang RM500,000 (setelah ditolak jual rumah, kereta dan lain-lain). Nak menangis saya, umur baru masuk 28 tahun dah muflis dan hutang mencecah RM500,000. Nak salahkan sapa.. diri sendiri lah, siapa lagi?

Alhamdulillah, Nasib Baik Saya Jumpa Teknik Ini...

Jadi, nak buat apa lagi... termenung dan mula lah masuk segala website-website mengarut ini. Semasa itulah saya terjumpa teknik ini. Teknik ini percuma sahaja tetapi memerlukan sedikit masa.

Oleh kerana tiada sesiapa yang boleh memberikan segala teknik secara terperinci step by step (teknik yang saya baca di forum itu diceritakan dengan begitu ringkas sekali), saya terpaksa lalui banyak masa untuk melakukan research melalui Google dan lain-lain. Selepas itu, tau-taulah orang baru nak mencuba ini terpaksa lalui banyak trial and error. Banyak kesilapan yang telah saya lakukan masa itu...

Dalam masa 2 ke 3 bulan selepas percubaan pertama dan banyak cubaan serta cabaran getir yang telah di lalui, saya akhirnya dapat juga teknik/formula tersebut. Duit dahulunya masuk dalam USD100 sahaja, sekarang sudah masuk balik dalam lingkungan RM20,000 sebulan!

Anda Binggung Dan Tertanya-Tanya?!?!

Anda mungkin tertanya-tanya, saya pasti anda sekarang sedang garu kepala memikirkannya, betul ke ni? Mana mungkin ini boleh jadi?!?! Formula hebat lagi meletup kaboom apakah yang saya gunakan di atas sehingga boleh menjana pendapatan sekitar USD 200 sehari atau sehingga RM 20,000.00 sebulan...? Yang pasti, saya berjanji formula saya ini...

Bukan Skim pelaburan Internet dan sebagainya
Bukan MLM ataupun jualan langsung dan sebagainya
Tidak perlu menulis dan menjual E-Book
Tidak perlu membeli atau menjual barang di E-Bay dan sebagainya
Bukan Forex ataupun main saham online dan sekutunya
Tidak perlu menghantar e-mail dan memujuk sesiapa memasuki apa-apa
GERENTI BUKAN seperti apa-apa yang anda mungkin terfikir selama ini...!

Jadi apa yang anda tunggu lagi? Terus skrol ke bawah untuk menekan butang untuk membeli buku rahsia formula jana wang saya!

"Dengan perasaan rendah hati dan rasa hormatnya saya persembahkan buat julung-julung kalinya di internet, khususnya Malaysia... formula rahsia jana wang Internet akan terbongkar!"

Sila lihat pakej promosi saya buat masa pengenalan ini yang mungkin akan tamat pada bila-bila masa sahaja lagi...

 

 

LANTAS SAYA INGIN MEMPERKENALKAN...

 

 

FORMULA RAHSIA SAYA

( PAKEJ PROMOSI KHAS UNTUK ANDA )

Satu buku elektronik berupa dokumen Adobe PDF lengkap 58 78 115 muka surat dan bersize 5mb yang menceritakan tentang formula saya dalam bentuk teknik-teknik terperinci dan bergambar bagi pemahaman penuh anda.

E-Book ini sarat dengan
segala informasi step by step iaitu langkah demi langkah, dengan gambar-gambar screen capture menceritakan segala-galanya yang anda perlu lakukan. Bukunya padat dan tebal... jadi kerana itu fail PDFnya amat besar sehingga saya terpaksa juga tawarkan fail dalam bentuk zip and rar supaya semua orang boleh cepat muat turun.

Saya cukup yakin tiada sesiapa di Malaysia ini telah menjumpai teknik rahsia saya ini. Saya jamin ini BUKAN teknik menjana wang dengan menjual semula buku saya melalui halaman web yang anda perlu bina. Ini pastinya satu formula hebat dan ajaib yang lain dari yang lain. Saya cabar anda google dan cari, memang tiada! Saya memang benar-benar yakin dan percaya akan formula saya ini... PERCAYALAH!

Anda boleh mendapatkannya serta-merta dalam masa beberapa saat lagi dan mula menjana wang selepas itu...
Percayalah!

YA! Saya Berminat dan Hendak Mendapatkannya Sekarang!

Kehidupan Saya Hari Ini...

Alhamdulillah, saya sekarang telah belajar dari kesilapan yang lepas. Saya sekarang sudah berjaya mempunyai kos sara hidup yang jauh lebih rendah dari dahulu walaupun pendapatan saya sudah memasuki lingkungan RM20,000 sebulan sekarang!

Saya telah berjaya menjual rumah saya di Bandar Baru Bangi (mengambil masa hampir setahun untuk menjualnya!) dan juga berjaya tolak kereta Volvo saya ke used car salesman dengan harga yang okay-okay sahajalah. Asalkan tak bayar lagi dah installment RM2,500 lebih sebulan itu sudahlah.

Saya juga sekarang sudah bertunang jadi tak main lagi lah banyak-banyak awek nie. Saya sudah membeli sebuah rumah dengan harga RM170,000 sahaja. Saya letak duit muka dalam RM40,000 (hasil duit internet terbaru ini) dan hanya perlu bayar RM800 sahaja installment rumah tiap-tiap bulan.

Saya juga telah membeli sebuah Toyota Vios second hand yang saya angkat dari seorang kawan dengan harga RM50,000. Saya letak duit muka RM10,000 (juga hasil duit internet terbaru ini) yang membolehkan saya membayar installment kereta RM500 sebulan sahaja.

Campur semua kos sara hidup saya masuk dalam RM3,000 sebulan sahaja sementara saya dapat lebih kurang RM20,000 sebulan. Ini bermakna sebulan saya simpan dalam RM15,000 ke RM17,000 sebulan ke dalam ASB saya! Saya sedang kumpul RM200,000 di dalam ASB saya dan nampak gaya tidak lama lagi saya akan mencapai matlamat ini!

Anda juga boleh memiliki semua di atasi... Anda hanya perlukan semangat untuk melakukannya dan juga mentor untuk menunjukkan jalan yang benar ke arahnya. Saya sanggup menjadi mentor tersebut!

Mari Kita Lihat Testimoni-Testimoni Pembeli Formula Saya...

Mimpi Kaya Jadi Kenyataan!

Terus terang I nak cakap yang I ni salah sorang yang kena buang kerja sebelum kes gawat ekonomi kecoh satu Malaysia dan keluar tv dan paper baru-baru ni. Memang sedih, marah dan gelap masa depan rasa masa tu. Malu juga kerana terpaksa balik duduk rumah parents. Nasib baik kat rumah ada PC dan internet adik I punya. Jadi dalam sibuk mencari kerja tu terserempak pula dengan iklan website you ni.

Apa yang you buat ni sememangnya hebat dan patut dibanggakan. I tak pernah jumpa teknik sebegini. Memang I pernah cuba beberapa rahsia buat duit internet tetapi hasil tidak pernah seperti ini. Kali ni I cukup puas hati. Kalau you all cuba dan tak menjadi juga I tak tahulah camne.

Sekarang I tidak perlu lagi berangan atau bermimpi untuk menjadi kaya pasal I dah dapat segala-galanya. Jasa you ni Zack tidak akan dilupakan. Tq.

 

Zarina
JB

 

Terima Kasih Sekali Lagi!

Apa yang saya suka dan yakin dengan Zack ni?Teknik-tekniknya semua menjadi Dah tu dia tak lupa juga untuk berkongsi ilmu dengan kita bila dapat teknik baru ni. Saya ni bekas student teknik pertama dia juga.

Ramai orang melayu kita yang berfikiran negatif, takut kena tipu, takut gagal dan banyak sangat beri alasan dari mencuba. Saya buka minda pada formula-formula baru seperti ini kerana saya memang yakin, ianya tidak mustahil dan sangat logik.

Terima kasih sekali lagi kerana memperkenalkan saya pada formula baru yang hebat ini.

 

Azham

Kulim

 

Duit Gaji Tidak Terusik Langsung!

Aku dapat tahu mengenai teknik Zack ni melalui referal sorang kawan. Aku cerita masalah kewangan aku dekat dia. Pasal duit rumah dan kereta yang dah tertangguh tu. Bila keluar makan pun kena belek duit dalam dompet tu cukup ke tak dulu. Memang sengkek betul dan rasa cukup hina aku ni. Awek semua pun taknak dekat... apa lah nasib badan.

Kawan aku suruh visit website ni. Dia jamin hidup aku akan berubah. Aku pun gi ke cc terdekat. Nak pendekkan cerita, aku cuba baru sebulan dan hasilnya aku tak pernah pandang belakang lagi. Settle habis semua money problem aku. Sekarang aku bebas daripada belenggu kerja lebih masa dan part time. Yang paling best duit gaji aku tak terusik langsung pasal duit internet ni memang lumayan.

Terima kasih Zack!


Dzul
KL

 

Berjaya Bayar Semua Hutang!

Sebenarnya aku hampir give up dalam dunia internet ni pasal tak dapat berjumpa guru yang betul-betul nak tolong orang. Banyak janji manis je lebih. Lepas tu habuk pun tarak.

Sekali baca je buku Zack ni aku terus faham. Aku terus buat dan tup tup tup... menjadik pulak. Macam tak percaya je mula-mula bila tengok duit masuk tu. Ingatkan mungkin nasib pasal beginers luck. Sekali esok tu masuk lagi... dan lagi... dan lagi... perrrghh tak henti-henti. Senyum lebar sampai ke telinga.Apa lagi aku terus settle semua hutang credit card on the spot. Sekarang tak pernah sekali pun aku bayar interest kat bank dan yang paling best aku dapat menabung RM5 ribu setiap bulan dalam ASB. Itu simpanan untuk hari tua.

Kalau korang tak suka duit tak perlulah beli buku Zack ni. Hehehe... jangan mare. Wassalam.

 

 

Hafiz

Banting

 

 

 

 

Saya memberi anda peluang seumur hidup ini untuk kali ini sahaja. Ini bukan cara buat duit sekali itu aje, tetapi anda akan mendapati bahawa duit hasil formula saya ini akan masuk tiap-tiap bulan secara berterusan!

 

Siapa tidak mahu? Buat duit yang akan masuk berterusan sampai bila-bila dengan tidak perlu menanam sebarang modal untuk menghasilkannya! Sapa yang tak mahu betul tak?

 

Saya sebenarnya, kalau tidak menjual rahsia ini pun dah memang mencetak duit siang malam dah. Tak perlu sangat pun duit lagi dah. Tetapi saya lakukan ini semata-mata kerana ingin membantu saudara-saudara Malaysia saya semua di luar sana.

 

Jadi secara muktamadnya, apa yang anda akan pelajari adalah bagaimana menjana pendapatan ribuan ringgit di Internet secara tetap dan dan sampai bila-bila!

Jadi, secara rumusan Formula Rahsia Buat Duit Internet saya ini...

Mudah di fahami dan senang untuk di ikuti. Buku saya di tulis dalam bentuk yang sangat mudah untuk di baca dan di terima. Terdapat gambarajah dan contoh-contoh yang berkaitan sebagai rujukan. Dah tu semua tulisan dalam bahasa percakapan kita sendiri, jadi kalau tidak belajar tinggi pun takpe, asalkan anda faham dan boleh baca tulisan rumi Bahasa Melayu.
 
Di reka khas untuk orang biasa seperti anda. Kemahiran komputer dan Internet tidak diperlukan untuk melakukannya. Betul, kerana formula saya ini bukannya satu teknik ajaib ahli sains roket, tetapi cuma langkah-langkah yang boleh dibuat oleh sesiapapun. Kemahiran komputer dan teknikal lain seperti HTML ataupun CSS tidak perlu sama sekali.
 
Boleh dimulakan dengan modal RM 0 (sifar) sahaja. Ya! Formula saya ini TIDAK memerlukan sebarang bentuk modal lagi. Memang banyak betul bisnes e-dagang sekarang ini yang memerlukan anda membelanjakan daripada ratusan ke ribuan ringgit untuk memulakannya. Lepas tu kena belanjakan lagi jumlah wang yang sama atau lebih banyak setiap bulan untuk meneruskannya.Tapi tidak untuk formula jana wang saya ini. Macam tak percaya kan? Tapi percayalah!
 
Pernah dengar direct selling? Ini bukan bisnes seperti itu ok. Anda tidak perlu berjumpa sesiapa ataupun pergi ke mana-mana, segalanya boleh dilakukan dari privasi rumah anda sahaja secara sambilan, pada waktu yang anda suka. Jadi anda tidak perlu malu-malu hendak memperkenalkan apa-apa produk kepada keluarga, sedara-mare, kawan-kawan ataupun kenalan.
 

Revolusi Formula Pendapatan Internet

Sebentar lagi, anda akan dapat membongkar rahsia jana wang Internet saya yang akan mengubah persepsi anda mengenai e-dagang sepenuhnya dan semestinya gaya hidup anda akan bertukar melalui revolusi internet tahun 2009 ini!

Saya akan letakkan buku formula rahsia saya ini pada satu harga yang berpatutan dalam tempoh terdekat ini tetapi untuk satu masa yang amat singkat saya akan mengedarkan buku saya ini pada satu harga pengenalan ataupun promosi...

Harga yang saya letak ini adalah harga khas untuk rakyat Malaysia sahaja. Saya bakal membocorkan formula rahsia saya ini di peringkat antarabangsa dengan memperkenalkan buku saya di dalam Bahasa Inggeris dan meletakkan pada harga yang lebih sesuai untuk pasaran di sana (lebih mahal lagilah gamaknya!)

Dan ketika itu, saya terpaksa selaraskan harga buku Bahasa Melayu ini dengan yang Bahasa Inggeris Jadi, anda perlu lekas ambil kesempatan dengan harga pengenalan ini.

Anda kena CEPAT bertindak SEKARANG! Minta maaf, saya tidak akan dapat menolong anda sekiranya tempoh promosi saya ini tamat begitu sahaja. Tetapi saya akan cuba mempertahankan harga pengenalan ini sehingga...

Tarikh Akhir Promosi: Rabu, 03 September, 2014  

Selepas tempoh tamat saya akan naikkan ke harga baru secara berperingkat. Mula-mula harga akan naik ke RM250, selepas itu ke RM500 dan kemudian ke harga RM1,000. Kenapa saya boleh buat begini? Kerana saya tahu formula saya ini belum pernah lagi di bongkarkan di mana-mana, lebih-lebih lagi di Malaysia ini.

Lakukan Tempahan Anda Sekarang Juga!

Bukan Untuk RM1,000

Dan Bukan Juga RM500

Bahkan, bukan RM250

Tetapi hanya untuk RM120 RM50

Bukan itu sahaja, saya akan memberikan anda satu perisian bonus secara percuma sahaja kepada semua pelanggan buku Buat Duit Internet untuk memaksimakan pendapatan internet anda setiap hari paling minimum 4 kali ganda. Saya jamin ini bukan perisian orang lain! Carilah kat mana pun, memang takkan jumpa. Kalau tak percaya boleh periksa maklumat daftar perisian setelah anda install keluar nama saya dan alamat website ini. Anda boleh lihat sendiri skrin installer dan skrin daftar di bawah.

BONUS PERCUMA SOFTWARE BUAT DUIT INTERNET

Saya memang cukup yakin dengan formula rahsia jana wang Internet saya ini (memanglah... kerana saya sendiri sedang dan masih menjana wang dengan teknik-teknik hebat formula jana wang Internet saya ini sampai ke hari ini), hingga saya berani menjamin anda juga bakal menjana pendapatan berganda seperti saya....

Saya begitu yakin sekali dengan formula saya ini hingga saya sanggup memberi anda jaminan wang kembali dalam masa 60 hari (2 bulan) jika anda tidak dapat pulangan balik modal setelah menggunakannya. Ingat, jika anda tidak berpuas-hati, anda boleh hubungi saya untuk jaminan saya ini.


YA!
Saya Sudah Bersedia Untuk Mencuba Formula Buat Duit Internet Tanpa Sebarang Risiko dan Saya Percaya dan Yakin Bahawa Saya Akan Berjaya.

Selain itu saya juga faham sepenuhnya dan bersetuju dengan semua terma dan syarat BuatDuitInternet.com dan saya terima bahawa TAWARAN DISKAUN SERTA BONUS TAMBAHAN ini adalah TERHAD dalam TEMPOH PROMOSI ini sahaja.

Sila klik di bawah untuk terus ke borang tempahan online saya...

>PEMBELIAN BUKU <



  Tempahan Buku Saya Boleh diBuat Pada Bila-Bila Masa
(
di buka 24 jam sehari)
 

 

Salam Sukses Khas Untuk Anda,

 

P.S. Siapa cepat, dia yang akan dapat dahulu dan peluang anda mungkin akan menjadi lebih tipis jika anda berlengah-lengah memikirkannya. Ingat promosi hebat saya ini hanya untuk 100 pembeli terdahulu sahaja. Jangan jadi orang yang ketinggalan mendapatkan Rahsia Buat Duit Internet, dan jangan pula jadi orang yang terakhir mendapatkannya, kerana pada pemikiran saya anda adalah orang yang tersangat rugi jika terlepas peluang ini.

P.P.S. Oh, anda boleh berhubung dengan saya menggunakan support ticket di bawah untuk apa-apa hal. Sukar untuk saya berjumpa sesiapa kerana saya selalu sibuk... sibuk buat duit Internet lah!

P.P.P.S. Perlu saya ingatkan harga tawaran di atas adalah TERHAD! Jangan menangis jika terpaksa membeli dengan harga yang berapa kali ganda tinggi dari hari ini. Ataupun, tidak berpeluang lagi membelinya kerana saya pergi bercuti dan lain-lain.

.

Halaman Utama | Terma dan Syarat | Sertai Program Affiliate | Hubungi Saya | Pembelian Buku

Hakcipta Terpelihara BuatDuitInternet.com 2009 - 2014